Yhdistyksen pelipaikat

 

PKS-airsoft ylläpitää osaa pääkaupunkiseudun virallisista pelipaikoista ja auttaa osan organisoinnissa. Tälle sivulle on listattu pk-seudun pelialueet ja niiden erikoissäännöt. Jokainen pelaaja on vastuussa itsestään! Yhditys ei vastaa pelipaikalla mahdollisesti sattuvista onnettomuuksista. Paikalla noudatetaan Suomen lakia sekä yhdistyksen laatimia pelisääntöjä.

Lahnus, Espoo

Korpilampi, Espoo

 

Lahnus

 

Nimi: Lahnus

Sijainti: Espoo, Lahnus, ampumaradan maasto

Pelipäivät: katso pelikalenteri

Peliajat: noin 12-18

Tiedotus: Linkki

Pelimaksu: Jäsenille ja pelikorttilaisille maksuton, muut 2e

Ikäraja: Ei ole 

Pelaajaraja: Ei ole

Kuularajoitus: Biokuulapakko

Ennakkoilmoittautuminen: Ei ole

Espoon Lahnuksen Ampumaradan maasto on yhdistyksen uusin ja suurin pelipaikka. Alue sijaitsee noin 3 km Korpilammen pelipaikasta pohjoiseen Lahnuksentien varrella. Peleissä käytettävän alueen koko voi maksimissaan olla jopa 30-40 hehtaaria. Alue on kauttaaltaan aidattu ja merkitty.

Paikalla noudatetaan Suomen lakia sekä yhdistyksen laatimia pelisääntöjä. 

Sunnuntaisin alueella ei ole ampumatoimintaa ja koko alue on yhdistyksen käytössä. Poikkeustilanteista tiedotetaan foorumilla.

Alueelle saapuminen tapahtuu ampumaradan portin kautta ja ajoneuvot tulee pysäköidä merkityille tai organisaattorin ohjeistamille alueille. Lähin osoite ampumaradan risteykselle on Lahnuksentie 38, Espoo. Kokoontuminen tapahtuu organisaattorin ohjeistamalla offgame-alueella. 

Jokaisen pelaajan tulee ilmoittautua heti pelipaikalle saapuessaan kuin sieltä poistuessaan organisaattorille. Organisaattorien määräyksiä pelialueen mahdollisista rajauksista tulee noudattaa.

Offgame-alueelle on merkitty erillinen aseidenkäsittely alue. Aseita saa säätää vain tällä alueella. Taukoa voi pitää koko offgame-alueella, mutta tällöin ase on jätettävä asealueelle. Aseiden lippaat on pidettävä irrotettuina kaikkialla muualla paitsi erikseen nimetyllä hopinsäätöalueella. Alueella on biokuulapakko.

Pelipaikalla pelaaminen maksaa 2 euroa per kerta. Yhdistyksen jäsenille ja pelikortin omistajille pelaaminen on ilmaista. Maksu suoritetaan organisaattorille. 

Alueen sijainti kartalla: Pelialue

Pelialueen kartta: Kartta

Kysymykset ja palaute Palaute osioon.

 

Korpilampi

 

Nimi: Lahnus

Sijainti: Espoo, Korpilampi, Serenan lähellä

Pelipäivät: katso pelikalenteri

Peliajat: noin 12-18

Tiedotus: Linkki

Pelimaksu: Jäsenille ja pelikorttilaisille maksuton, muut 2e

Ikäraja: Ei ole 

Pelaajaraja: Ei ole

Kuularajoitus: Biokuulapakko

Ennakkoilmoittautuminen: Ei ole

HUOM! Serena on järjestänyt paikalle maksullisen parkkipaikan. Maksu on 5e/päivä ja automaatteja löytyy alueelta.  

Espoon Korpilammen pelipaikka on yhdistyksen pääasiallinen Espoon pelipaikka. Alue on noin 5 hehtaarin kokoinen. Maastoltaan pelipaikka on paljon korkeusvaihteluita sisältävää metsämaastoa. Aluetta rajoittaa idästä hiekkatie, etelästä lammen ranta, lännestä punavalkoisella merkkinauhalla merkattu metsässä kulkeva raja ja pohjoisesta Serenan parkkipaikkaan rajoittuvat kalliot.

Pelipaikka sisältää paljon korkeuseroja sekä kalliomaastoa. 

Olemme sopineet parkkipaikoista vastaavan yrityksen kanssa että saamme käyttää karttaan merkittyä aluetta autojen parkkeeraamiseen. Pyydämme siis että softaajat jättäisivät autonsa juuri tuolle kartassa näkyvälle hiekkaparkkikselle.

Offgamelle on merkitty nauhalla erilinen alue aseiden käsittelyä varten. Aseita saa säätää vain tällä alueella. Taukoa voi pitää koko offarilla, mutta tällöin ase on jätettävä yllä mainitulle asealueelle. Aseiden lippaat on pidettävä irroitettuina kaikkialla muualla paitsi erikseen nimetyllä hopinsäätöalueella.

Kartta: Pelialue ja parkkipaikka (parkkipaikka on keltaisen viivan päässä). Polku pelipaikalle lähtee keltaisen viivan vasemmalla puolella olevalta pikkutieltä, voisi sanoa että parkkipaikan ja pikkutien kulmauksesta.